tiistai 30. kesäkuuta 2009

LomakuulumisiaLoman alussa vaadin rantakelejä.... ja niitähän tuli.
Ilmat ovat olleet aamusta iltaan niin upeita, ettei malttaisi mennä edes nukkumaan.
Saaresta ei huvittaisi ollenkaan tulla kuumaan kaupunkiin, merellä kun aina käy pieni vilvoittava tuulenvire. Mutta välillä on tultava kastelemaan helteen nuuduttamia istutuksia.

Saaressa pojillakin on paljon puuhaa, kotona päivät tahtovat kulua sisällä pleikan ääressä, kun pihalla on liian kuuma touhuta.

Tässä kaksoset pesemässä perunoita.Välillä on hyvä harjoitella hyödyllistäkin tekemistä.Mutta enimmäkseen pojat ottavat rennosti. Riippukeinun käyttövuoroista välillä tulee kinaa.Esikoinen hakeutui jo varjoon.Esikoinen lähdössä snorklailemaan.Uintien välissä pientä tankkausta, kaikki kolme koolla.Käytiin onnittelemassa kummipoikaa syntymäpäivän johdosta. Heillä on vielä landseereita kaksittain. Näitä lansuja meilläkin oli yleensä kaksi kerralaan, mutta viimeisen siirryttyä autuamille rannoille, emme ole uutta koiraa hankkineet. Pojat ovat kylläkin kovasti koiraa halunneet, mutta tuntuu ettei vielä ole aikaa aloittaa koiraharrastusta, ehkä sitten joskus taas on koirien vuoro. Esikoinen lansurouvan kera.


Vielä on lomaa runsaasti jäljellä, toivotaan ilmojen suosivan edelleenkin. Jonain yönä voisi tietysti hieman sataa, jotta istutkuset eivät nuupahda, mutta aurinkoiset päivät ovat nannaa.

1 kommentti:

Vekarus kirjoitti...

Toivotaan teille mahtavia lomasäitä jatkossakin!