tiistai 16. kesäkuuta 2009

Joko se kesä meni ?Kylläpäs aika on rientänyt. Kesä taisi hurahtaa pikavauhtia ohi. Ulkona on aivan syksyn tuntu, tuulee, sataa ja on kylmä. Sisälläkin saa poltella takkaa ja pitää villasukkia.
Puutarhan uusia kukkijoita ei juurikaan ole, vaan kesän eteneminen on aika pysähdyksissä.
Mielenvirkistykseksi olen vähän kierrellyt kirppareita ja löytöjäkin on tarttunut matkaan.Keittokirjateline, tukeva valurautainen. Tämä ei nyt ole sellainen keittiötarvike, mitä ilman ei tulisi toimeen, mutta koristeellisen näköinen kapine.Tähän tykästyin heti, kukanmyyjän kärry. Aivan toimiva pienoismalli, tehty metallista ja puusta.Polkupyörässä on aivan toimiva mekanismi, ketjut ja kaikki. Kun polkimista pyörittää fillari kulkee eteenpäin, renkaissa on jopa kumit.


Löysin viehkon kattolampun, messinkiä ja lasia. Sisustuskangasta ja maapallokirjatuet.


Raku-tekniikalla tehty kynttilänjalka ja pyöreä puinen levy, josta lomalla ajattelin tehdä alakuvan kaltaisen taulun.Kovasta tuulesta ja kylmyydestä huolimatta kaksoset ovat olleet aika innoissaan jollakoulusta. Siellä on mukavat opettajat ja uusia kavereita. Vähän vaihtelua pleikkapelailuun.
Toivotaan lämpimämpää loppuviikkoa.

4 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Hienoja löytöjä kirpparilta. Kukkamyyjän kärry varsinkin, ei ihme että tykästyit :)

Niin, lämpötilat ei oikein kesäisiltä tunnu ja ulkona näyttää enemmän syksyiseltä. Pakkohan niitä lämpimiä on vielä tulla, mutta tosiaan nyt tuntuu että kesä menee ihan "hukkaan" ja mieli synkistyy kun ulos ei viitsi mennä ja takkaa saa poltella villasukat jalassa.

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä, minä tykästyin etenkin tuohon kirjatelineeseen...
Tänään on onneksi ainakin täällä vähän lämpimämpi, aurinko paistaa ja n. 15 lämmintä... Eilen oli vain 9 astetta, hyrrr!

Elina kirjoitti...

Kylmää on täälläkin, ei oikein tunnu kesältä. Toivotaan auringonpaistetta ja lämpöä! Olet tehnyt kivoja löytöjä, kynttilänjalka etenkin on hieno.

Ainosofia kirjoitti...

Huh huh miten ihanaa sinulla on...
Voi huokausten huokaus.
Pistänpä osoitteesi ylös :)
Täällä riittää ihailtavaa pitkäksi aikaa...