torstai 25. kesäkuuta 2009

Taas on kirppareita kierreltyMikäs on sen mukavampaa lomanviettoa kun kierrellä kirppareilla vailla kiirettä.
Kun on aikaa tonkia hyllyjen taaimmaisiakin nurkkia, tekee kivoja löytöjä.Pari kelloa löysi majapaikkansa meiltä ja tuosta matkalaukkulöydöstä olin innoissani. Sen kotiinkuljetus oli pyöräntarakaalla ilmeisen hankalaa, mutta tuskientielläkin naamani taisi loistaa. Matkalaukku painaa hirmuisesti, se on kunnollista paksua nahkaa, ihanasti kulunutta sellaista. Kulmat on vahvistettu tukevilla niiteillä ja lukot on tuhdit messikiset.
Tämän rullakon löysin onneksi eri reisulla kuin matkalaukun, muutoin olisi pitänyt tehdä tuskallinen valinta kumman ottaa, sillä molempien kuljetus pyörän selässä olisi ollut jo itsemurha.Ihana kirja "Lapsuuden aarteet" täynnä kauniita kuvia vanhoista leluista ja lisäystä puulelukokoelmaani- sininen veturi.Kohta kyllä täytyy alkaa toppuuttelemaan kirppareilla kiertelyä, kun kaapit alkavat täyttyä aarteista. Edelleenkin odottelen, että se suuri vanha talo tarjoutuu ostettavaksemme, jotta nämä kaikki löytöni pääsevät oikeaan ympäristöönsä esille.
Nautitaan kesästä. Tämä viikonloppu on luvattu ihania helteitä.
Viikko sitten varoittelin paleluttamasta itseään nuotiolla, nyt täytyy varoitella polttamasta itseään auringossa, niin ne vaan ilmat vaihtuu äärimmäisyydestä toiseen.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Uskomattoman hieno matkalaukku! Onnittelut hienoista löydöistä! Minäkin olen ajatellut, että huvilan parvella voisi olla hauska säilyttää tavaroita vanhoissa matkalaukuissa. Nyt pitäisi vaan löytää sellaisia...

Nina kirjoitti...

Aivan ihanaisia löytöjä. Voi että!

Kelloa minäkin etsiskelen mökin pihakeittiöön, ehkäpä jostakin sen löydän.

Anis kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! Ihan sormet alkoivat syyhyämään katsellessa noita löytöjäsi, tunnin päästä kirpparille:)

kati kirjoitti...

Mahtavia löytöjä! Tuollaista matkalaukkua olen minäkin etsinyt tuloksetta vaikka kuinka ja kauan.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Ihania löytöjä..minä en voi mennä kirppareille pitkään aikaan..on niin paljon tavaraa Vaaralassa...jos menen ..ostan aina jotain..onkohan joku riippuvuus ostamiseen..:-)) vai tavaroihin..vanhoihin sellaisiin..

pioni kirjoitti...

Hyviä reissuja olet tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

hienoi löytöi!

Mari kirjoitti...

Vau, oletpa tehnyt hienoja löytöjä! Matkalaukku eri toten on hieno! Hyvää viikonloppua :)

Jossu kirjoitti...

Hienoja löytöjä taas!
Lämmintä ja aurinkoista viikkoa Tiluntaloon.