lauantai 7. maaliskuuta 2009

Mökin sisustusta kirpparilöydöillä


Pitkin talvea olen keräillyt kirppareilta mökille, rakenteilla olevaan laajennusosaan tulevaan makkariimme, puna-valkoista sisustusta. Nyt alkaa kokelma olla valmis. Edessä olevat lyhdyt maksoivat 1,5 euroa kipale, pieni kaappi 7 euroa, uimapukutorso 2,5 euroa, varjostin oli 5 euroa.


Uusimpana löytönä tein perjantaina tuon päiväpeitteen tyynyineen, maksoivat yhteensä 6 euroa. Päiväpeitteessä on toinen puoli vaalea punaisin kuvioin ja toisella puolella värit ovat päinvastoin.


Etualalla olevat lamput, joissa on lasikuvut ja metallinen runko maksoivat 3 euroa kappale.
Eipä ole kallista sisustamista ja lisäksi kaikki ovat täysin uudenveroisia.

Pientä puuhaa on vielä edessä ennen kuin näitä pääsee paikoilleen asettelemaan. Laajennusosa
jäi syksyllä alla olevaan tilaan.... ; )


9 kommenttia:

Jatink kirjoitti...

Mukavaa kuitenkin, että sisustus jo valmiina odottamassa kuoria ;o) Äkkiäkös ne nyt siitä riipaistaan kun alkuun pääsette....

pioni kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt tulevaan makkariinne, päiväpeite on tosi ihanan näköinen ja vielä voi vaihdella vaaleampaa tai tummempaa kuosia vain kääntämällä peitteen.

Jossu kirjoitti...

Kivoja löytöjä on sinulla valmiina teidän mökille. Punainen on aina niin pirteä väri. Onko pihavalo mökkisaaressa samasta paikasta? Kuva on mielestäni tosi hauska.

Jossu kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle, käy kurkkaamassa.

Tilu kirjoitti...

Jossu, kiitos haasteesta, otan vastaan ja laitan eteenpäin. Nuo mökkikuvat ovat kaikki meidän puuhamaasta, meidän pienestä alle hehtaarin kokoisesta saaresta, jossa on aina jotain pientä meneillään. Ensi.. jaa voi olla vielä seuraavanakin kesänä on listalla tämä laajennusprojekti.

TeeKoo kirjoitti...

Kirppislöytösi ovat kauniita! Ja ihania kuvia täällä muutenkin! Minulla olisi hakusessa myös tuonlainen lampunvarjostin yhteen lamppuun...:)
Tuossa alla ihanuus, mikä kasvihuone!!(mansardikattoinenko?)
Kasvihuone on yksi haaveeni myös, viime kesänä kasvatin tomaatteja ensin pienessä "muovikasvilaatikossa" ja sitten ihan taivasalla pienellä kasvimaallani (tomaatit eivät ihan ehtineet ulkona kypsiksi, keräsin loput sisälle kypsymään) Kurkkuja olisi ihana myös kasvattaa... Alan täällä ihan haaveilla!!
Mukavaa naistenpäivää :)

piitis kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää!
Olet tehnyt kauniita löytöjä kirppikseltä.
Puna/valko yhdistelmä on niin raikas.
Oi mikä ihanuus teillä on oma saari:))
Terkuin Piitis

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt ja edullisia! Ihana tuo päiväpeite... Hyvää naistenpäivää :)

Sari kirjoitti...

Oletpa tehnyt kivoja löytöjä mökille! Ja oikein mukavaa viikonloppua!

Sari