keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Iltarusko


Katsokaa millaisella iltaruskolla meitä hemmoteltiin tänään. Mustarastas lauloi täyttä kurkkua taustamusiikiksi tälle taivaalliselle loistolle.


Taivaanrannanmaalari oli kyllä innostunut käyttämään koko oranssinpunaisen maalivarastonsa tähän teokseen. Oli hänkin jo varmasti kyllästynyt niihin harmaan eri sävyihin, joilla viimeaikoina taivas on ollut sävytettynä.

Muutoinkin tänään oli ihana aurinkoinen päivä, lumet sulivat kohisten ja kaupungilla harjakoneet jo siivoilivat katuhiekoituksia pois.
Pitäisi itsekin saada jokin siivousintotartunta, lauantaina on kaksoispoikieni 9- vuotissynntärit ja talo täyttyy koulukavereista. Sunnuntaina on sukulaisten vuoro. Jotain mukavaa tarjottavaakin pitäisi loihtia. Onko kellään hyviä tarjoiluehdoituksia tokaluokkaiselle poikaporukalle? Vinkkejä otan kiitollisuudella vastaan.

8 kommenttia:

Jatink kirjoitti...

Suorastaan rakastan tuota hetkeä kun taivas on tumman sininen ja valo heittää oranssia sekaan :o)

Mä olen laittanut yleensä meidän kaverisynttäreillä ne tavanomaiset sipsit/popcornit, keksit ja jäätelö. Joskus karkkia. Eivät ainakaan meillä ole syöneet täytekakkua.

Mari kirjoitti...

Vau, hieno on auringonlasku! Meillä yleensä ihan perinteiset tekevät kauppansa: täykkäri, mokkaruudut, sipsit ja karkit...

Jossu kirjoitti...

Hienot kuvat ja vielä mustarastaskin mukana, vau!
Meillä kauppansa ovat tehneet pizzapalat, "jäätelöbaari", karkki ja sipsi muunmuassa. Täytekakku ei yleensä ole ollut suosikki, mutta mokkapalat tai vastaavat kylläkin on maistuneet.

TeeKoo kirjoitti...

Uskomattoman hienoja kuvia...Taivaanrannanmaalari ei tosiaankaan ole säästellyt väreissä!!
Meillä olisi viikonloppuna myös synttärijuhlan järjestelyt pojalle (11v) ja sama mietintä edessä... jäätelöä hän pyysi ja ajattelin lisäksi kääretorttua tai mokkapaloja :)

Parolan asema kirjoitti...

Kaunis auringonlasku, vihdoin alkaa tuntua että saa nauttia auringosta taas pitkästä aikaa.
Sormiruoat, eli helposti naposteltavat ovat varmasti parhaita, mutta suosittelisin suolaista alkuun, niin ei se sokerihumala iske sitten päätä täysin pyörälle. Pienet pizzapalat ovat ainakin helppoja valmistaa.

Tilu kirjoitti...

Kiitos tarjoiluvinkeistä. Sitten tarvittaisiin vielä siivousintoa.

piitis kirjoitti...

Heissan! Kyllä on todella kaunista.
Mukavaa synttäri hulinaa teille:))
Vinkki:siivoa sitten kun vieraat ovat lähteneet.
Terkuin Piitis

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis taivas, kuin maalauksesta.

Mukavaa viikonloppua!

Karita