maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kesäaika


Se on sitten kesäaika.
Aamulla taas mietitytti tämän kellonsiirtoruljanssin järkevyyttä. Illalla ei tahdo saada lapsia ajoissa nukkumaan, kun on niin valoisaa, eikä aamulla hereille, kun on vielä niin hämärää.

Esikoisen partioreissu oli ollut mukava, suotta hermoilin. Poika kehui nukkuneensakin paremmin laavussa kuin kotona. (Ehkä pitää siirtää sälli pihaelätiksi. ) Eikä repusta ollut käytetty yhtäkään vaihtovaatetta, joten onneksi ei pakattu enempää turhaa kannettavaa.
Hienoja kokemuksia nämä tällaiset reissut varmasti ovat, kerääntyy muistoja ja erämiestaitoja. Uskoisin, että nämä kasvattaa myös itsetuntoa, antaa sellaista pärjäämisen tunnetta kun eletään metsässä itsekseen ilman vanhempien hössäämistä.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Meilläkin tulee kommentti että vielä on valoisaa, ei tarvi mennä nukkumaan ;) Partioreissut on varmasti mukavia ja niillä oppii hyödyllisiä taitoja lisäksi.

Jatink kirjoitti...

Olin itse partiossa ja ehdottomasti tuli mukavia muistoja, oppi luonnosta jne. Hienoa! Mäkin olen miettinyt tätä kellonsiirtoja keväisin ja syksyisin. Aina on viikon verran sekaisin. Jospa siihen joskus tottuu ja kenties lapsetkin. Ainakin aikuisena sitten :o)

mimmuli kirjoitti...

Meillä asuu myös partiolainen, viimeksi oli leirillä kaksiviikoa sitten ja uutta jo suunnitellaan=)) partio on kiva harrastus ja erätaidot ovat aina tärkeät. Kellon siirrot ovat aivan järjettömät..en voi ymmärtää miksi niitä on aina veivattava edestakas.

piitis kirjoitti...

Kaunis ikkunakuva!
Mukavaa että poikasi reissu meni hyvin:)
Kellonsiirto:( grrr... nuppi sekaisin viikon verran.
Terkuin Piitis

Jossu kirjoitti...

Merihenkinen ikkuna, kaunis.

Kellot muistettiin siirtää. Joskus vuosia sitten Hessun kanssa kolisteltiin Malmin ostarilla Carrolssin ovia ja puhistiin, että on se nyt kumma kun ovet ei ole auki vaikka ovessakin on aukioloaika.
Silloin meni kellonsiirto ihan ohi.