perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kärhöjä ja maalausta
Kärhöt alkavat olla upeimmillaan. Tässä pihani värivalikoimaa. Vaaleanpunainen ei ole vielä täydessä kukassa, eikä alppikärhö kukkinut lainkaan, koska sen kavupaikka -omenapuunrunko oli niin kovassa käytössä poikien puumajan takia. Alppikärhö raukka tuli runnelluksi monta kertaa, mutta kovasti se tekee uutta kasvustoa koko ajan.


Vihdoin sain maalattua verannan vaatekaapin. Ikävästi kellastuneesta mäntykaapista tuli raikkaampi maalauksella ja uusien Ikean nuppien avulla. Noihin mäntykalusteisiin on vaan niin kyllästynyt. Vielä pitäisi käsitellä poikien huoneiden kalusteet, ehkä Osmocolor puuvahalla. sillä tulee aika kivaa pintaa.


Voipa olla, että kymmenen vuoden päästä taas innolla raaputellaan kalusteita puupuhtaiksi, kuten silloin kun talonpoikaiskalusteet tulivat muotiin. Kaikki vanhat maalikerrokset raaputeltiin hartaudella pois ja ihmeteltiin kenen kumman mieleen on tullut maalata hienoja puukalusteita ;-)
Oikein mukavaa vikonloppua kaikille. Ilmojen luvataan viilenevän, mutta saimmehan jo nauttia ihanasta hellekaudesta, jolloin uimavedekin ehtivät lämmetä. Pieni viileys tuntuukin nyt virkistävältä ja luonto huutaa sadetta.

11 kommenttia:

jolly kirjoitti...

nice house and furniture in this blog

why just park...


Linux Help Discussion forum

Mari kirjoitti...

Ihania kärhöjä <3 Minulla on alppikärhöä. Millä maalasit kaapin? Näyttää niin kauniin tasaiselle pinta...

Vekarus kirjoitti...

Meilläkin on vain alppikärhö, joka piti keväällä katkaista. Kovasti on kasvanut, muttei ole vielä kukkinut. Komeita ovat sinun kärhösi!

Kaapista tuli kaunis!

Vahassa on se huono puoli, ettei myöhemmin sitten voi maalata.

Tilu kirjoitti...

Mari, Maalasin kaapin Tikkurilan Empirellä. Se on hyytelömäinen, puolihimmeä kalustemaali ja tasottuu hyvin.
Vekarus, kiitos vinkistä, pitää miettiä vielä millä poikien kalusteet käsittelään.

Possumamma kirjoitti...

Kauniita Kärhöjä -meinaa noita kuvia katsellessa kärhökuume iskeä, joskin viime talven myyrätuhojen jäljiltä kyllä mietityttää, että saiskohan täällä kärhöt kauaa kasvaa...

Nyt on ensimmäinen päivä pariin viikkoon ettei paista aurinko, eikä ole niin tuskaisan kuumaa -eilen illalla & yöllä oli itseasiassa tosi kylmää, kun kävin pyykit viemässä. Sais kyllä tulla ensyönä se sade, niin sais luonto hieman juotavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Upean kokoisia kukkia kärhöissä!

Minustakin ihan kivaa kun vähän viileni, vielä kun sataisi niin luontokin kiittäisi.

Terkuin Karita

pioni kirjoitti...

Ihania kärhöjä, meillä noiden kukintaa joutunee oottamaan vielä aika kauan, oon nimittäin istuttanut ne todella syvälle.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita alppikärhöja!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

ihanaa selasin sinun postauksia ja löytyi tuo Pionien kuivausohje, sama tuska kukkien kuupahtaessa niin valtavan äkkiä, kiitoksein.
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Anonyymi kirjoitti...

Kaapista tuli kaunis! :)Meillä on samanlainen vaatekaappi ja olen suunnitellut sen maalaamista. Hioitko kaapin ennen maalausta?