sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Ulkona sataa...

Heissuli vei,

Ulkona on maailman surkein ilma- vesisade, mikä kiillottaa tiet ja jalkakäytävät hengenvaarallisiksi kulkea. Siksi on hyvä syy olla vaan kotona. Tässä joutessain nurkkia tiirailessa, olen kauhukseni pannut merkille, että tässä talossa on jokin vika. Täällä kasvaa kasoja. Niitä kasoja kerääntyy eteenkin eteiseen. Myös tuolien ja pöytien päälliset ovat alttiita tälle vaivalle.

Kliinisen tutkisteluni mukaan, nämä kasat ovat jalostuneet kohteittain. Eteiseen kasautuu kenkiä, haisevia märkiä hanskoja, koulureppuja ja luisinkasseja. Tuoleille kasaantuu erityisesti vaatteita. Pöydille on tapana kerääntyä kirjoja ja lehtiä.

Tämä kasaantumisongelma on hirmuisen kiusallinen, kasat harmittavat aina ohikuljettaessa. Ne suorastaan pilaavat päivän.

Olen miettinyt tämän ongelman ratkaisua, pitäisikö kääntyä jonkinmoisen talotohtorin tai kuntotarkastajan puoleen, josko heillä olisi jokin keino häätää tämä kasautumisvika talostamme.

Onkohan kenenkään muun talossa löytynyt vastaavaa vikaa?

4 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kamakasoja täälläkin...mutta olkoon..en jaksa siitä ainakaan tänään välittää...

hyvää sunnuntaita..

malla kirjoitti...

kasaongelma meilläkin!!ja minä olen meillä se virallinen kasanhävittäjä!!...pakon edestä :DD

mimmuli kirjoitti...

Salakavalaa kasoja tänne myös hiipi...=)Kiitos käynistäsi tulin heti vastavierailullle, ihania vanhoja esineitä sinulla on, oikeita aarteita.laitoin linkin sinne sivuilleni kun kyselit mistä ky. hana löytyy.

Possumamma kirjoitti...

Olen noista yrittänyt päästä eroon, mutta eipä ole tuottanut tulosta -kasoja kasojen perään siis täälläkin:/