perjantai 27. helmikuuta 2009

Takatalvi


Voi, niin kun oli jo kevättä ilmassa ja rinnassa, talvi näyttikin taas palanneen.
Ajatella, täällä Lounais-Suomessakin on ollut lumi maassa yhtäjaksoisesti koko tämän blogini aloittamisesta saakka. Aiheen ensimmäiseen kirjoitukseeni sain, kun puutarha sai kuurapeitteen.
Tänäänkin on satanut lisää lunta, yläkuvan pihapatsaskin saa vielä värjötellä pakkasessa.

Nämä harmaat päivät tekevät niin tympeän olon, ei juurikaan huvita aloittaa mitään. Kunhan aurinko vähän pilkahtaisi, niin alkaisi taas energiavirrat aukeamaan ja suupielet nytkähtelemään ylöspäin.

Huomenna ajattelin raaputtaa eteisen ovesta Home-tekstin pois ja laittaa tilalle ihan kaupasta ostamani tekstin. Laitan sitten kuvaa jos saan tekstin paikoilleen ilman suurempaa hermoromahdusta. (= tekstit vinossa ja rypyssä, haava sormessa tai kirjaimet irtoilee itsekseen)


Ostin virkistykseksi tämän kyltin.
Miten suuren viisauden se sisältääkään;). Täytyy löytää sille hyvin näkyvä paikka muistuttamaan muuta perhettä onnen avaimista.

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pilvistä on ollut täällä pohjois suomessakin, välillä lunta ripotellut :(
Tuo kyltti on kyllä mainio... :D

Jatink kirjoitti...

Valitettavasti minun on todettava, että täällä Pohjanmaalla on aurinko kauniisti paistanut päivän :o) Luntakin kyllä tuli, muttei paljon ja pakkasta on. Silti keväinen mieli, kiitos auringon.

Oletpa tosiaan löytänyt viisaan kyltin!

tinttarus kirjoitti...

ARGH!!!!! Kirjuuttelin juuri piiiiiitkät pääääätkät ja NAPS sinne livahti sfääreihin rajarromiin. UUH!! Mutta lyhennelmänä aatokseni kirjavaiset:
Ihana patsas. UPEA!! Minulla tänään ollut juuri tuommoinen "antaa sataa lunta niskaan vaan"-olo. Päivä on ollut tasaisen harmaa ja täynnä LUNTA!!!!! Mihin ihmeeseen katosi se lupaus keväästä. Alkuviikolla hohti tuo keltainen pallukka niin lupaillen linnunlaulua ja perhosten lentoa.....taikka ainakin pajunkissoja:)
Kiittelen kovasti, sillä synkkä suupieletalaspäin-oloni sai piristystä tekstistäsi. JA tuommoinen kylttihän pitäisi olla joka tuvassa ja pirtissä!!!

Mukavia hetkiä viikonloppuusi!

tinttarus kirjoitti...

...siis rajaTTomiin.....

malla kirjoitti...

no kyllä osuvan kyltin oot löytäny...näinhän se taitaa juuri olla:DD
taidan lainata tekstiä ja maalata sen johonkin näkysälle minua muistuttamaan:))
ihanaa viikonloppua!
-malla-<3

Susanne kirjoitti...

Ihana pihapatsas. Näyttää niinkuin se oikeasti värjöttelisi tuossa:)
Pilvistä meilläkin on, mutta välillä näyttää että aurinko yrittää kurkkia pilvien takaa. Auringonpaiste kyllä piristäisi niin kovasti.
Hyvää viikonloppua!