keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Reipasta meininkiäViime sunnuntain poikien partiomarssissa oli oikein mukava tunnelma. Marssijoita taisi olla lähes 2000 ja ilma suosi. Jotenkin se on niin juhlavaa, kun rummut pärisevät ja soittokunnat soittavat ja juhlapukuiset partiolaiset marssivat tahdissa hienoissa riveissä.
Jonkun mielestä touhu voi tuntua jopa militääriseltä, mutta kyllä äitinä katselin rinta rottingilla marssivia poikiani.Tässä poikieni lippukunta polvihousuissaan. Vanhimmat johtaa ja pienimmät tulivat perässä.Oli marssijoiden joukossa hupaakin. Tämä iloinen lautasten paukuttelija oli odotettu näky, monena vuonna hän on jo tehnyt vauhdikkaita hyppyjään ja jalan nostojaan lautasten paukuttelun mausteeksi. Todella riemastuttava heppu.

Poikien lippukunnalla on purjevene. Tänä vuonna he osallistuvat The Tall Ships´ Raceen (suurten purjelaivojen kisa Itämerellä) ja saatiin tieto, että esikoisemme on hyväksytty mukaan enimmäiselle etapille Turusta Nynäshamniin Etelä-Ruotsiin. Pojalle on varmasti tulossa ikimuistoinen viikko kesällä.

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Tulee kuvistasi mieleen ihan omat partiovuoteni! Toivottavasti meidänkin lapset pääsevät partioon aikanaan ja tuollainen lippukunta, jolla on myös vene olisi ihana vaihtoehto.

piitis kirjoitti...

Ihana harrastus ja upean näköistä noin valtava määrä partiopoikia!!!
Voi mikä onni päästä kisaan mukaan!!
Siinä jos missä joukkue henki kasvaa.
Pojallesi oikein antoisaa ja muistorikasta purjehdusreissua.
Olen itse ollut aikanaan partiossa monta vuotta, siitä ajasta on mukavia muistoja, ihania nuotiohetkiä leireillä ym...kivaa oli.
^_^Piitis

TeeKoo kirjoitti...

Juhlavaa on!!!
Minulle tulisi varmasti tippa linssiin ja herkistyisin jos näkisin omat poikani tuolla marssimassa..!!!

Mari kirjoitti...

Hienon näköistä! Meillä olisi ollut pojalla huomenna partioleiri meno mutta poika tulikin mahatautiin :(