maanantai 28. joulukuuta 2009

Vuosi alkaa käydä vähiin


Joulu sujui mukavasti ilman suurempaa kiirettä tai hössötystä. Tänä vuonna vietettiinkin joulua vain oman perheen kesken. Ihana talvinen maisema toi joulumieltä. Puhdas lumi ja narskuva pakkanen kuuluu jouluun. Tätä herkkua meillä on vain ollut niin harvoin ilonamme.Nyt kun vuosi alkaa olla lopuillaan on aika siirtää vanhasta kalenterista uuteen kaikki merkkipäivät ja muut tärkeät tapahtumat. Vanhaa kalenteria selatessa aina kauhistelee miten nopeasti aika kuluukaan. Kesäisistä tapahtumista tuntuu olevan vain hetki ja kalenterin sivuja on kuitenkin käännelty niiden jälkeen monesti.

Joulu on siitäkin mukava juhla, kun päivät alkavat pidetä ja kuljetaan kohti kevättä. Aurinko alkaa näyttäytymään entistä useammin, pidempään ja lämpimämpänä.

Heti vuoden alusta meillä alkaakin saunaremppa. Se on keittiörempan lisäksi kodin haasteellisimpia remontteja. On aina vähän hankalaa kierrellä sukulaisissa ja uimahalleissa suihkussa ja saunomassa. Mutta uuden suunnittelu ja materiaalien valinta on hauskaa ja valmis lopputuloshan yleensä peittoaa remppa-ajan hankaluudet.

5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Remppa-intoa ja Kaunista Uutta Vuotta 2010!

Ainosofia kirjoitti...

Myös toivottelen remontti-iloa teille.
Siinäpä se vuosi lähteekin mukavasti käyntiin :)

Mari kirjoitti...

Remppaintoa myös täältä :) Mukavaa loppuvuotta!

Wanillan Riitta kirjoitti...

Mukavia remonttihetkiä!
*Hyvää Uutta vuotta 2010*
Tuokoon uusi vuosi tullessaan
kaikkea hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Meille saa tulla aina saunomaan, kun muistaa että mekin joskus miljoona vuotta sitten saatiin saunoa teillä =)
Dundeefamily