torstai 10. joulukuuta 2009

Lyhtykukka


Tänään on ollut taas hämyinen päivä, pientä räntäsadetta on ripsutellut, eikä aurinkolaseja ole tarvinnut kaivaa esile. Päivän piristykseeksi kävin kukkakaupasta hakemassa pienen havun, jonka laitoin suureen puulyhtyyn asustelemaan.

Samaisesta kukkakaupasta
http://www.viherlassila.fi/ löysin myös nämä kivat puuluistimet. Tuolta Viherlassilalta olen ostellut lähes kaikki taimet puutarhaankin. Sieltä löytyy paljon kivoja erikoisuuksia ja kasvit on aseteltu niin kauniisti esille. Usein keväisin ja kesällä pistäydyn siellä ihan vaan katselemassa ja saamassa inspiraatioita. Nyt talvella puutarhapuoli on kiinni, mutta pienehkö myymäläpuoli on avoinna täynnä kaikkea kivaa.

8 kommenttia:

-T kirjoitti...

Vaikuttaa todellakin kivalta paikalta tuo kukkakauppa :) Kauniita jouluisia juttuja...

Ja niin monta jouluista postaustasi ja arpajaisetkin ovat jääneet minulta väliin..Jotenkin päivät ovat menneet viime aikoina niin etten tietokoneelle ole edes ennättänyt...

Oikein hyvää joulun odotusaikaa toivottelen!!!

Mari kirjoitti...

Oi miten ihania asetelmia <3

Possumamma kirjoitti...

Meille ei olla vielä ostettu joulukukkia; käydään sitten koko perheen voimin ne hakemassa Jkl:n Plantagenista ihan muutamaa päivää ennen joulua, niin saapi tuoksutella ihanaa hyasinttien tuoksua aattona:)

pioni kirjoitti...

Kauniita jouluasetelmia!

Sydämellä kirjoitti...

Hei vaan löysin ihana blogisi sattumalta ja aion tulla uudelleen .Laitoin itseni lukijaksi jos sopii.
Tervettuloa vastavierailulle.
Sinulla on paljon ihania asioita blogissasi.
Tiina

Tilu kirjoitti...

T. Kiitos toivotuksista. Harmi, että arpajaiset menivät ohitsesi.

Mari, Kiitos kehuista.

Possumamma. Juu hyasinteista tulee niin joulun tuoksu. Olen kyllä jo ostanut niitä jo, kun niin tykkään niiden tuoksusta.

Pioni. kiitoksia vaan.

Sydämellä. Tervetuloa lukijaksi, mukavaa jos pidit blogistani.

sariw kirjoitti...

Onpa kaunis tuo alin kuva... siinä on jotain tosi viehättävää. Punaiset kuivatut ruusut näyttävät yllättävän jouluisilta : )

30astettaMaalla kirjoitti...

Voi miten kaunista ja ihanan tunnelmallista teillä. Ja miten ihana joululaulu täällä soi! Kiitos joulunkohotustunnelmasta :)