maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapanina

Niin se joulu vaan tuli ja meni meilläkin, vaikkei kaikki veilä aivan valmista olekaan. Voiton puolella ollaan jo kuitenkin. Muutama muuttolaatikko on edelleen purkamatta, mutta remppa alkaa olla valmis. Kovaa tavarakarsintaa olemme joutuneet tekemään jo ennen muuttoa ja koko ajan laatikoiden purkamisen yhteydessä. Kirpparipaikkaa olen täydentänyt ahkerasti, kierrätykseen ja kaatiksellekin on riittänyt vietävää.
Nyt uudessa kodissa pyrin selkeään ja helppohoitoiseen sisustukseen. Myyntiin on mennyt paljon turhaa krumeluuria ja krimskramsua ja karsinta jatkuu edelleen.

Ikean keittiö on osoittautunut oikein hyväksi valinnaksi. Kaappien kokoaminen sujui helposti ja kaikki tarvikkeet olivat mukana paketeissa. Yhtään ruuvia ei tarvinnut jälkikäteen lähteä hakemaan.
Myös kevyt aamiaispöytä on Ikeasta. Suurempi ruokapöytä on ruokahuoneessa, joten tämä riittää hyvin keittiöön.On ollut niin pimeää, ettei valokuvista tule oikein hyviä. Salamalla valotusta tulee liikaa ja ilman salamaa kuvista tulee kelmeitä. Kunhan päivät pitenee ja kuvien taso paranee, laitan lisää kuvia remontista.

Toivottavasti öinen myrsky ei ole teille kenellekään tehnyt mitään tuhoja. Aamulenkillä näkyi paljon kaatuneita puita, risuja ja roskia, jota tuuli tanssitti pitkin polkuja. Aika hurjan näköistä.

Huomenna on paluu arkeen ja työpäivä. Kovasti lyhyeltä tuntui tämä joulunaika. Onneksi koululaisilla loma jatkuu.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniille näyttää! Tuo takka on tosi kiva. Mukavaa paluuta arkeen :)

Terhi kirjoitti...

Kaunista ja rauhallista sisustusta - ja ihanasti tulee valoa suurista ikkunoista :) Ja takka on ihan luksusta!

marjamatilda kirjoitti...

KAUNISTA , KERTAKAIKKIAAN!

Anonyymi kirjoitti...

Ні to eνery bodу, it's my first pay a visit of this web site; this website consists of amazing and actually fine material for readers.

Here is my webpage; netsurfquiz.com
My web site ; Pay Day Loans