lauantai 14. tammikuuta 2012

Kuvia uudesta kodista

Vihdoinkin tänään aurinko pilkahti sen verran, että sain räpsittyä kuvia uudesta kodistamme ilman salamaa.
Kuten jo syksyllä kirjoitin, rempassamme valittiin harmaan, mustan valkoisen ja vaaleaa harmaa-ruskean sävyjä. Tavaraa on karsittu paljon ja pyritty ajattomuuteen, helppohoitoisuuteen ja selkeyteen.

Makkarimme

Ruokahuoneeseen hankittiin uudet kalusteet, entiset jätettiin omakotitalomme uusille asukeille. Tuolit ovat nahkapäälysteiset ja näin helpot pitää siisteinä ja mukavat istua.
 Ruokahuoneen lampuksi valikoitui tällainen hässäkkä.
 Pesuhuoneeseen laitettiin kahdet raindance -suihkut. Suihkuseinämät vielä puuttuvat, ne tulevat olemaan samaa tummennettua lasia kuten saunan ovikin on.
Takaseinän karhea pinta käsiteltiin värittömällä Sasulla puhtaanapidon helpottamiseksi. Ilman suojausta pintaan voisi jämähtää pesuainejäämiä ja kalkkitahroja.
 Tupla-altainen lavuaarikaluste hankittiin Ikeasta. Altaan alapuolella olevat suuret vetolaatikot kätkevät sisäänsä föönit ja lakat.
Saunan kiukaaksi hankittiin sama Harvian tornikiuas kun omakotitalossammekin oli. Siitä tulee niin pehmeät löylyt, joten halusimme myös tänne sellaisen. Saunan seinät käsiteltiin poron sävyisellä Sasulla ja lauteet sekä katto mustalla vahalla.
Valaistus on toteutettu kuiduilla,
Toisen kaksosten huone. Yhdellä seinällä on tehostetapetti. Muut seinät ovat harmaat.
 Myös tässä huoneessa säilytyskalusteet on Ikeasta.

Myös toisen kaksosen huoneessa on samaa tehostetapettia yhdellä seinällä ja muut seinät ovat tätä tumman harmaata tapettia.

Esikoisen huone on tässä kaaoksen tilassa yleensä aina. Lähestyessä kohdetta kannattaa käyttää suojakypärää ja hengityssuojainta ; )

Jatkan seuraavassa päivityksessä. Nyt alkoi kuvien lataaminen tökkiä, joten ehkä niitä on jo tarpeeksi yhteen postaukseen.
Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Oi joi, näyttääpä hyvälle! Kaunista olette kyllä saaneet aikaiseksi... Upeat suorastaan pesuhuone- ja saunatilat.
Hyvää sunnuntaita!