tiistai 5. lokakuuta 2010

Punainen kypärä

Pitkästä aikaa tein mieluisan löydön kirpparikierroksella. Tämä hyväkuntoinen ja komea punainen vanha kypärä odotti minua hyllyllä kuin puolukka mättäällä. Sillä on kauniisti kulunut nahkainen alaosa ja lippa. Minusta se on ihana, nyt pitää vielä löytää jostain vanha hattutukki sille telineeksi.

Mökkiremppakin on edistynyt syksyn mittaan. Tämä vanha lautaseinähän jätettiin tarkoituksella tehosteseinäksi ja nyt sen yläpuolelle on asennettu halogenispotit. Muut seinät on paneloitu ja ne vahataan Osmocolorilla valkoiseksi. Katon  kannatuspalkit ympäröidään laudoilla ja petsataan harmaiksi.
 Ikkunan ympäristö jätettiin paneloimatta, sillä siihen kohtaan on tulossa oviaukko. Lattiat on vahattu Osmocolorin kyyhkynharmaalla.
Tässä vielä lautaseinästä oviaukon kohdalta irroitettu teksti ripustettuna takaisin seinälle ja valaistuna. Ikkunat saadaan vasta loka-marraskuun vaihteessa. Jospa ne vielä saataisiin asennettua tänä syksynä, niin sitten remppa jatkuukin vasta ensi keväänä. Tästä onkin mukava jatkaa, kun suuritöisemmät työt on jo tehty.

2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Komea kypärä!:)

Ja wau, mikä ihana seinä! Korostuu hyvin noiden valojen ansiosta:)

Tansku kirjoitti...

Vau,mikä kypärä.:) Eikös se ole niin,että alussa aina hankalaa,mut lopussa kiitos seisoo.Hyvin on aloitettu,kun on noin pitkällä jo seinien tekokin! Mukavaa illan jatkoa sinulle.