lauantai 25. syyskuuta 2010

Nyt se kukkii!

Viime kirjoituksessa kuvaamani nuppu on nyt auennut ja tältä kukka näyttää.


Ostin tänään taas kolme uutta pensasta: loistomagnolian, kellokuusaman ja atsalean ruususen uni, kun suosikki taimistossani alkoi syysale. Kaikki taimet oli puoleen hintaan, joten nyt raaski ostaa näitä vähän kalliimpia erikoisuuksiakin. Olikin mukavan lämmin päivä touhuilla puutarhassa.

Tänään Turun messuksekuksessa oli Mega Sale-niminen tapahtuma. Siellä piti olla maahantuojien ja kauppojen jäännöseriä, mallikappaleita ja erikoiseriä hirmuisin alennuksin. Ostin tapahtumaan lipunkin ennakkoon (sinne siis maksoi sisälle) välttyäkseni jonoista, mutta silti jouduin aamulla jonottamaan ja tuota pitkää jonoa riitti vielä silloinkin kun olin lähdössä pois. Itse tapahtuma oli täydellinen floppi. Myyjiä oli vain yhdessä messuksekuksen hallissa ja nekin oli suurin osa noita messuja ja markkinoita kierteleviä vakiokauppiaita, jotka putsaavat silmälasisi ilmaiseksi, esittelevät raastimia tai ihmeitä tekeviä pesuaineita. Ymmärtääkseni esim. yhdysvalloissa näissä outlet-myynneissä tekee hyviä löytöjä, kun liikkeet myyvät varastojaan tyhjiksi. Laatu- ja merkkitavaraa alennetuin hinnoin, mutta ei näköjään täällä. Uskon, että suurin osa kävijöistä pettyivät pahasti. Parempia löytöjä tekee ihan tavallisista alennusmyynneistä ja kauppojen omista mammuttimarkkinoista, 3+1 päivistä, pimeistä hinnosita ja hulluista päivistä, eikä niihin peritä mitään sisäänpääsymaksua. Enpähän eksy enää moiseen tapahtumaan.

Mukavaa lauantaiehtoon jatkoa teille!

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ompa kaunis kukka! Meillä on satanut koko päivän, nyt aurinko hieman pilkistelee...
Hyvää viikonloppua!

Titti kirjoitti...

Kauniilta näyttää kukka!
Noista viinirypäleistäsi edellisessä postauksessa; -minä sain reilun litran enkä oikein niin pienen määrän takia viitsinyt mehustimeen laittaa, mutta tein mehulingolla tuoremehua. Aika kirpakka maku, mutta ihan hyvä (olihan ne itse kasvatettuja viinirypäleitä, minulla ensimmäiset, joten iso juttu).
Laitoin vähän omenaa ja porkkanaa mukaan. Hyvä "terveyspommi". :)

Tilu kirjoitti...

Titti, tuollainen tuoremehu onkin varmasti terveellistä. Pitäisikin hankkia mehulinko. Nyt omistan vaan vanhanaikaisen Mehumaijan, mutta sillä taitaa vitamiineista hävitä iso joukko.

Tansku kirjoitti...

Hei!tupsahdin tuolta tulla tänne katselemaan,tulen uudemman kerran,tää on todella kaunis blogi.tervetuloa käymään blogissani myös!