sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Mökillä

Lauantai aamulla lähdettiin laittamaan mökkiä talvikuntoon ja siivoamaan remontin jälkiä. Mies sai torstaina asennettua ikkunat ja nyt saa remontin jatko jäädä ensi kevääseen. Vihdoin sain jo vähän sisustellakin. Uuteen makuuhuoneesemme tuli aika romanttinen tunnelma ja pirskaus punaista, sitä kuuluu kulemma makkarissa olla ; ).
 Ikkunoista nyt puuttuu maali, listat ja uretaanivaahdot vähän pursuilee, mutta muutoin makkari on valmis. Tämä päiväpeitto on kaksipuoleinen sen voi kääntää, jolloin vaalealla pohjalla on punainen kuvio.
 Näkymä ikkunoista.


 Näkymä vanhalta puolelta uuden laajennusosan puolelle. Tästä käytävältä lähtee oviaukot meidän makkariin ja toiselta puolen kaksosten makkariin.
 Kaksosten makkari on vielä vailla kalusteita. Oikeassa reunassa näkyy portaat, mitkä vievät esikoisen tornihuoneeseen. Portaista tehtiin mahdollisimman pienet, jotteivat veisi niin paljoa huonetilaa.
 Tässä esikoisen tornihuone. Se on melko hankala sisustaa, kun siinä on jokaisella seinällä ikkunapari ja porrasaukko vie tilaa.
 Kaiteen lehtikuviot otettiin talteen kodin puutarhan rikkoontuneesta paviljongin rungosta. Ne vain sahattiin sopivan kokoiseksi ja maalattiin mustaksi.
 Mökin vanhalla puolella saatiin ruokapöytäkin paikalleen.
Sisustuksessa on käytetty paljon kirpparilöytöjä ja vanhoja kalusteita. Uutena on ostettu ainoastaan esikoisen rautasänky.Sisustustavaraa on mökin vaja vielä pullollaan, mutta nyt pitää olla tarkkana, ettei roinaa kerry esille liikaa, vaan sisustus säilyy selkeänä. Pienet tilat tulevat äkkiä tunkkaiseksi jos niihin ahtaa liian paljon tavaraa. Ensi kesänä täytyy pitää inventaario ja viedä turhaksi osoittautuneet ostokset takasin kiertoon.
Nyt vaan kuumeisesti odottelen, että talvi hurahtaa nopeasti ohi ja keväällä päästään viimeistelemään remppaa. (Ja ehkä rakentamaan lisää).

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut, pitkälle te ehditte! Kauniilta alkaa näyttämään! Hienot kaiteet! Upea löytö seinien sisältä, ihanaa, että säästitte!

Mari kirjoitti...

Vau, näyttääpä kyllä hyvälle! Iso urakka teillä on ollut...
Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Tansku kirjoitti...

No on ollut tekemistä kerrakseen,hyvältä näyttää katsojan näkökulmasta,ihana paneeliseinä:)

Susanne kirjoitti...

Teillä on todella ihana ja ihanasti sisustettu mökki!

Blogissani on haaste sinulle:)