torstai 15. huhtikuuta 2010

Kirpparilöytö

Pitkästä aikaa kirpparilta löytyi aarteita. Nämä nahkaiset nyrkkeilyhanskat ja -pallo olivat mielestäni tosi hienot. Pallokin juuri sopivasti kulunut.

Olen näitä nyrkkeilyvälineitä ihaillut jo Artwoodin ( http://www.artwood.se/ ) sivustoilla, mutta nyt sain nuo varmastikin paljon, paljon halvemmalla. Pallo maksoi 4€ ja hanskat 7€! Nyrkkeilyähän ei meillä kukaan harrasta, enkä tosiaankaan toivo, että kukaan pojistakaan lajista innostuisi, mutta poikien huoneen koristuksena nuo tulevat toimimaan, kunhan kaksosten huone saadaan jossain vaiheessa uudistettua.

Puutarhatyöt ovat jo alkaneet, joten koneella tulee istuttua vähemmän. Vaikka käyn kurkkimassa monia seuraamiani blogeja, en valitettavasti ole ajan puutteen vuoksi monessakaan käynyt laittamassa kommentteja.
Välillä kommenttikenttien avautuminen kestää hirmuisen kauan ja joskus ne ei avaudu ollenkaan. : (

Mukavaa loppuviikkoa teille!

2 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Upea kirpparilöytö!
Meillä ei ole päässyt vielä puutarhatöitä aloittamaan kun on vieläkin niin paljon lunta, mutta silmissä lumi vähenee nyt.
Edellisessä postauksessasi oli kauniita kuvia puutarhamessuilta. Minä en siellä känyt mutta kuvistasi näkyy että siellä oli paljon ihanaa nähtävää.

Maj-Britt kirjoitti...

Sinulla on ihana bloggi.