lauantai 7. joulukuuta 2013

Kiireetön aamu ja ripaus joulua


 Voi kunpa kaikki aamut olisivat näin mukavia, ei ole kiire minnekkään eikä aikatauluja. Aino-koiramme osaa kyllä nautiskella kiireettömistä aamuista ihan joka päivä. Aamupissan ja huikopalan jälkeen se oikaisee uudelleen pötkölleen ja seurailee silmäkulmastaan ihmisten tohinoita. Tänään otin siitä mallia, aamupissan ja puuron jälkeen oikasin uudelleen sanomalehti kainalossa petiin ja rauhallisen alun jälkeen tuntuu, että tästä tulee hyvä päivä.
Yöllä on satanut vähän lunta ja maa on valkoinen, joulutunnelmaa alkaa hiipimään mieleen. Uusia joulukoristeita en enää juurikaan hanki, koska entisiäkin on laatikko kaupalla. Enkä ole sellainen siustaja, joka vaihtaa joulun väriä ja uusii koristeet joka vuosi. Minusta on niin kiva joulun alla availla  koristelaatikoita ja valikoida vanhoista koristeista sopivat esiin, kaikkia ei käytetä joka vuosi, mutta kaikkia hypistellään kuitenkin.
Tämä Indiskan suuri "jäälyhty" oli jotenkin niin kiva valosarjan kanssa, että se piti ostaa. Eikä sen käyttöä tarvitse mitenkään rajata vain jouluun, sitähän voi käyttää vaikka maljakkona.


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiireettömät aamut on ihania, niitä saisi olla vain enemmän :)
Minäkään en juuri ostele uusia joulukoristeita, vanhat kaivelen esille...

Terhi kirjoitti...

Ihana kuva Ainosta ♥