sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikko kylpylässä

Viime viikon vietin Naantalin kylpylässä niskavaivaisten kuntoutuksessa. Viikko oli aivan huikean ihana. Paljon ohjattua liikuntaa, uimista ja rentoutusta kylpylän monipuolisessa allasosastossa, ulkoilua kylpylän kauniissa ympäristössä, yksilllistä ohjausta ja luentoja sekä tietenkin aivan uskomattoman ihania ruokia sisältyi viikkoon. Aivan uudistuneena ihmisenä tuon viikon jälkeen saavuin kotiin. Tämä kuntous jatkuu vielä viikolla tammikuussa ja viimeisellä viikolla vuoden päästä elokuussa. Nämä väliajat tuleekin liikkua ja jumpata itsenäisesti. Hyvänä motivaation lähteenä on tiedossa olevat kontrollit ja testit, jotka armotta tuovat esiin jos kotitehtäviä ei ole suoritettu.
Joka aterialla oli tarjolla niiiin ihania jälkiruokia. Onneksi viikkoon kuului tosi paljon liikuntaa, muutoin kotiin lähdön aikaan vaaka olisi varmasti näyttänyt ihan hirmuisia lukemia.
 
Hyvän ruuan lisäksi kauniissa ruokasalissa sai ihailla hienoja auringonlaskuja, joita riittikin ihan jokaiselle illalle. Naantalia kutsutaankin aurinkokaupungiksi ja nyt se ainakin oli juuri nimensä veroinen.


 Sisäaltaiden lisäksi oli tämä ulkoallas, missä oli 30 asteista vettä. Hieno kokemus lillua tuossa lämpimässä vedessä ja kuunnella taustalla soivaa rauhallista musiikkia ja katsella merelle.

Ei kommentteja: