lauantai 3. elokuuta 2013

Taas yhtä kokemusta rikkaampi

Tiistaina meidän mökkisaareen rantautui kuvausryhmä tekemään juttua Suomen kaunein mökki ohjelmaa varten. Tuottajan mukaan ohjelmaan haettiin hyvin erillaisia mökkejä tällaisesta meidän pienestä saaristokohteesta hienoihin vapaa-ajan asuntoihin.
Tässä ohjelmassa on tarkoitus esitellä valmiita kohteita, joista katsojat voivat löytää ideoita omaan mökkiinsä toteutettavaksi, siis mikään luksusmökki kohteen ei tarvitse olla. Ohjelma tulee ulos vasta ensi keväänä LIViltä.

Harmikseni ilma ei suosinut kuvauspäivää ollenkaan. Uskomattoman upean viikonlopun jälkeen kuvauspäiväksi saapui matalapaine sateineen, päivä oli harmaa ja kalliot märkiä. Ilmasta huolimatta oli todella hieno kokemus päästä ihan läheltä seuraamaan ohjelman tekoa ja mitä kaikkea taustatyötä kameranlinssin toisella puolen tehdään. Kuvaukset kestivät ihan koko päivän, mutta valmista materiaalia sitten joskus tulee ulos vain 9 minuuttia! Minä esittelin pieniä pätkiä mökkiä juontaja Lauran haastateltavana. Haastateltavana olo on aika kokemus, näytän varmastikin aivan vähäjärkiseltä. Paljon kivaa kerrottavaa mökistä tuli mieleen vasta seuraavana päivänä, kun homma oli jo ohi. No, vaikkei mökkimme mitään menestystä ohjelmassa saavuttaisikaan, ollaanpahan taas yhtä kokemusta rikkaampia. Voi tätäkin sitten kiikkustuolissa muistella.
4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oi, onneksi olkoon :) Pitää muistaa katsoa tämä, kun tulee telkusta. Varmasti huikea kokemus!

Vekarus kirjoitti...

Oi, miten hienoa! Muistutathan kun tulee ulos!?

Tilu kirjoitti...

Kiva kokemus tosiaankin oli. Ensi keväänä ohjelman pitäisi tulla Liviltä ja uusintana nelosella. Iltasanomissa on myös joku äänestys kohteista keväällä.

Annie kirjoitti...

Vau, ei tälläistä satu joka ihmisen kohdalle. Sit kun ne rupee tekee tosissaan ohjelmaan suomen epäsiistein koti ni sit mulla on saumaa.
Muista muistuttaa kun tulee telkkarista ulos, en varmasti jätä katsomatta!