lauantai 3. syyskuuta 2011

Suuria muutoksia tulossa

Hei pitkästä aikaa,
Meidän perheellä on edessä suuri elämän muutos, tai ainakin muutto. Olemme hartaan pohdinnan jälkeen päättäneet luopua omakotiasumisesta. Kun kohdalle osui juuri meidän perheelle sopiva kerrostalohuoneisto, teimme ratkaisumme. Me kun haluamme viettää kesät mökkeillen ja purjehtien, omakotitalo pihatöineen alkoi tuntua pelkältä rasitukselta. Uusi asunto on tarpeeksi suuri (150m2) ja siinä on mukavia lisukkeita, mitä useinkaan kerrostaloissa ei ole esim. olohuoneessa takka, kodinhoitotila, 3 vessaa ja oma sauna. Remonttia se toki kaipaa, mutta sen suunnitteluun onkin kiva paneutua.
Tänään napsin kuvia vielä omakotitalostamme ja pihasta.
Tässä yläkerran rappukäytävässä viihtyvät viherkasvit.

Tämän alakerran takkahuoneen sisustuksen olisin halunnut ottaa mukaani, mutta eipä sille ole paikkaa uudessa asunnossa. Tietysti nuo pientavarat otan mukaani, mutta tuo itsesuunnittelemani baaritiski ei mahdu, vaan jää uusien asukkaiden iloksi /riesaksi.


olohuonetta

ruokahuonetta

edelleen ruokahuonetta

keittiötä

edelleen keittiötä

kellarin rappukäytävä

saunan pukuhuone

saunan kiuas

pihaa

huvimajasta

suihkulähde

pihaa

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Upea on talonne! Mutta huomasin, kun meillä oli mökki pari vuotta niin meni hermot, kun sitten oma piha jäi hoitamatta. Me päädyttiin sitten mökin myyntiin. Onnea uudelle kodille ja odotan innolla kuvia sieltä :)

Tilu kirjoitti...

Kiitos, Kaksi hoidettavaa paikkaa on tosiaankin liikaa. Meillä puntarissa painoi enemmän mökki kuin talo.

Annie kirjoitti...

Miten ihmeessä sä raaskit. Niin valtavan ja upean työn kun olette tähän taloon pistänyt! No nyt saa joku toinen nauttia kätesi jäljestä. Ja onhan siinä se hyvä puoli, että nyt pääset taas sisustamaan.

Lämmin Hellä Pehmoinen kirjoitti...

Joku onnellinen saapi kyllä kauniin kodin teidän talosta!:)

Onnea uuteen Kotiin! <3

Anonyymi kirjoitti...

todella kodikkaalta talonne näyttää, saanko udella joko se on myyty? t. Rita myös Turusta

Tilu kirjoitti...

Hei Rita

Viikon talomme ehti olla myynnissä ennenkuin saimme hyväksyttävän tarjouksen. Netissä se on vielä, kunnes kauppakirjat on tehty.

Millimari kirjoitti...

Hei Tilu, Ihmettelin minäkin miten raaskitte luopua talosta, johon olette panneet paljon työtunteja ja lopputulos onkin aivan ihana. Muistan vielä kun ostitte tämän talon. Mutta mutta... kaksi ylläpidettävää paikka on toki paljon. Onnea kaupantekoon ja remontti-intoa uuteen kotiin.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Se kertoo talosta paljon, että saitte hyväksyttävän tarjouksen viikossa! :) Valtava muutos tosiaan, mutta ymmärrän kyllä, että sekä iso talo pihoineen, vene ja mökki teettävät töitä. Kun jo pienessäkin talossa on yksinään tekemistä..

Joko olette muuttamassa?