lauantai 23. heinäkuuta 2011

Helteistä heinäkuuta

Kesälomaa on taas vietetty mökkisaaressa ja tehty pientä remonttiakin siellä. Yläkuvan luotsitikkaat hankittiin aikoinaan kodin takkahuonetta koristamaan, mutta niille ei oikein löytynyt sinne sopivaa paikkaa. Vuosia tikkaita siirreltiin varastosta toiseen, kunnes suunnittelin niitä mökille kaksosten huoneeseen kirjahyllyksi. No, eipä niistä tullut kirjahyllyäkään, kun portaat painavat melkoisesti, eikä huoneen katossa ollut suunnitellussa kohdassa mitään tukevaa palkkia. Nyt ne vihdoin saivat astua palvelukseen terassilla. Katsotaan mitä niissä tullaan säilyttämään, nyt esillä on pientä sisustustavaraa.

Vierasmajan pinnat uusittiin. Vanhat kyproklevyt saivat väistyä Osmocolorin puuvahalla käsiteltyjen paneelien tieltä. Huoneen ilme raikastui kovin samoin tuoksu.

Samalla käsittelin vanhan mäntykaapin puuvahalla ja vaihdoin siihen uudet nupit.
Nyt kaappi sai taas monta vuotta käyttöikää lisää.

Remonttipuuhien lomassa on vietetty paljon aikaa myös merellä. Me hankittiin alkukesällä oma purjevene ja sillä on tehty pieniä päiväretkiä ympäröivään saaristoon.

Ompelin veneeseen muutaman uuden tyynyn. Huomasin vasta nyt, ettei kuva ole kovinkan hyvä, mutta nuo vintallaan olevat pussukat missä on merellisiä kuvia nurinperin ovat niitä uusia tyynyjä. : \.

Loma jatkuu ja lämmintä piisaa. Nyt syömään mansikoita jätskillä, nam.

Ei kommentteja: