lauantai 16. elokuuta 2014

Kymmenen


Vielä kymmenen työpäivää ja sitten aloitan vuorotteluvapaan ensimmäisen jakson. Tämä jakso loppuu joulun jälkeen ja keväällä aloitan toisen jakson. Kolmannen ja viimeisen jakson pidänkin sitten 2016 kesällä.  
Tulevan vapaan aikana aion pitkästä aikaa paneutua käden taitoihin kuntoilun lisäksi. 

Koko kesän olen ahkerasti kerännyt tölkkinipsuja, joiden haalimiseen innosti keväällä hankkimani kivan kirja. Onneksi pitkän hellejakson ansiosta noita nipsuja kertyikin mukavasti ;-)


 Lisäksi selailin työväenopiston ja Auralan kansanopiston tulevia kursseja ja niistä esiin ponnahti Auralan kalan nahan parkitsemiskurssi. Tuo kuulosti niin huisalta, joten ilmoittauduin oitis ja viikonlopun kestävä kurssi onkin jo heti syyskuun alkupuolella. Oikein innoissani odotan tuota uutta taitoa. Nythän lohikin on kovasti edullista, joten meillä varmasti syödään syksyllä paljon kalaa ;-)

Lopuksi on ihan pakko kehua tätä uutta tuttavuuttani. Aamulla kauppareissulla ostin minulle entuudestaan tuntematonta suklaata. Pahvikuoren alta tuli kaunis ruusukuvioinen kääre ja suklaakin oli taivaallisen hyvää.
Tästä tuli uusi ihastukseni. Nam.


1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Noista tölkkinipsuista saa upeita juttuja, eräs tuttavani oli tehnyt käsilaukun! Kalan nahan parkitsemiskurssi kuulostaa eksoottiselta :)