torstai 15. toukokuuta 2014

Ohi on

Eilen oli jännät paikat, kun mökkimme oli esittelyvuorossa. En tiennyt yhtään, mitä kuvaaja oli kohteeksi valinnut, enkä myöskään mitkä osat haastattelusta tulisi ulos. No, kohtuulisesti tuo taisi mennä. Pientä sössötystä ja kireyttä leukapielissä itselläni huomasin, voi olla ettei vieraat sitä noteeraneet. Nuo muut mökit olivat vaan niin hienoja, että tuskinpa meidän pieni mökki mitenkään kisassa menestyy, mutta kiva kokemus.

Viikonloppuna taitaa vihdoin tulla kesä, kyllä sitä lämpöaaltoa olenkin jo odotellut. Viime viikollakin sai vielä hanskat laittaa käteen, niin oli kylmää. Luonto on nyt kyllä parhaimmillaan. Minusta nämä alkukesän värit ovat aivan parhaita, vaahteran kukat, koivun pienet lehdet ja tuore ruoho, niin kauniita vihreän eri sävyjä.

Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Älä nyt, olen ihan varma, että teidän mökki on kärkikahinoissa! Se lautaseinäkin....ah, niin ihana! Mutta tiedän tunteesi, samoja asioita täällä pohditaan... ;)
t. Pia Velkuan mökiltä

Mari kirjoitti...

Teillä on mökki juuri niin kuin mökin pitää ollakkin! Ihana paikka :) Varmasti sielu lepää siellä. Jotkut "mökit" kisassa on liian hienoja mökiksi! Varmasti pääsette kärkikahinoihin... Hyvää viikonloppua!

Tilu kirjoitti...

Pia, kuvausryhmä tulikin teille meidän mökin jälkeen. Kiva paikka teilläkin :)