maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hidastellen kevääseen

Tässä Aino vielä talvitamineissaan odottaa ensi viikon trimmausta, on aika vaihtaa kevyempään turkkimalliin.

Aloitin lukemaan tätä hidastamisen ylistystä. Se sisältää paljon ajattelemisen arvoista asiaa. Elämässä on paljon turhaa touhotusta, josta voisi ihan hyvin luopua, elää vähän yksinkertaisemmin ja hidastaa vauhtia. Turhan krääsän ostamisesta olen jo melko hyvin päässyt irti. Nyt kun olen raahannut roinaa kirpparille, olen kulkenut hyllyjen välit kädet selän takana ja katse lattiassa, etten tekisi mitään löytöjä. :)

Lisääntyvän valon ansiosta valokuvaaminenkin alkaa onnistua ilman salamaa. Aurinko paljastaa armotta myös likaiset ikkunat  ja pölyiset pinnat. Viikonloput harmittavaisesti kuluvatkin siivouksen merkeissä.

Tässä vielä olohuoneen torahampaat- miehen haluamat kotiteatterikaiuttimet. Inhoan niitä, mutta joskus pitää vaan tehdä kompromisseja perhesovun säilyttämisen puolesta. No onhan elokuvia mukavampi katsoa kunnon volyymillä- pitää myöntää, mutta saisipa nuo jotenkin kätkettyä.

6 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Turhan krääsän ostamista minäkin nykyään välttelen, välillä hyvällä ja välillä hiukan huonommalla menestyksellä:)

Mutta kukathan ja kaikki niihin liittyvä ei olekaan turhaa;)

Tuija kirjoitti...

Tästä samasta aiheesta oli tänä vuonna äikäkirjoituksissa, tyttäreni oli onnellinen kun hän on lukenut tästä aiheesta niin paljon, jotta oli mukava aihe hänelle.
Itselläni on samat fiilikset, kirpparille olen tavaraa vienyt myyntiin ja onneksi sieltä ei enää tartu kaikki käsiin, niinkuin aiemmin. Osaan jo näköjään olla ostamatta mitä EN todellakaan tarvitse.

Meille myös hankittiin tuollainen ison iso tv..itse en tykkää siitä ollenkaan, mutta meilläkin niitä kompromisseja on ollut pakko tehdä ja pitääkin tehdä.

Pioni on oikeassa kukat eivät ole turhaa...:) eihän vaan?
Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle.

-Tuija-

Tilu kirjoitti...

Kukat sulostuttavat elämää eivätkä minunkaan mielestä ole turhaa.

Vai oli hidastaminen ylioppilasaineen aiheenakin, kiva sattuma, että Tuija tyttösi on aiheeseen tutustunut. Toivottavasi tulee hyvä arvosana.

Tansku kirjoitti...

Se on turhaa ostella liikaa aivan turhia roinaa:D,siitä ei tuu kuin riitaa miesväen kans,ja sitten jokapaikka pursuaa tavaraa,ettei sisään mahdu,heh..Nojaa,isäntä osti minulle jouluksi Tv:n,jonka laitoin makkariin san katella siellä omaa,ei tule riitaa ohjelmista,vaan eipä ole mitenkään tullutkaan,olemme sovussa katelleet:)..

marjamatilda kirjoitti...

Olen itsekin ajatellut viedä turhat roinat kirpparille.

Tilu kirjoitti...

Kirpparipöydät voisivat olla vähän isompia, että voisi viedä kerralla vähän enemmän. Nyt on huusolli jatkuvassa kaaoksessa, kun lajiteltuja kasoja odottaa kirpparille pääsyä. Todettu on, että jos paikan täyttää liiaksi kerralla se on ihan sotkettu heti kun selkänsä kääntää.