torstai 13. tammikuuta 2011

Uusi harrastus

Uudenvuoden lupauksena päätin kohottaa kuntoani ja lisätä liikuntaa. Uutena harrastuksena aloitin zumban ja tänään oli ensimmäinen tunti.
Oli se rankkaa ja vauhdikasta. Kun en entuudestaan tuntenut liikkeitä, olo oli vähän köntysmäinen, eikä lantioni suostunut ollenkaan vatkaamaan ohjaajan mallittamia voltteja. Laji on varmastikin oikein hyväksi istumatyötätekeville ja lisää selkärangan liikkuvuutta. Tunnin jälkeen olin kyllä ihan poikki, mutta hauskaa se oli vetkutella rytmikkään musiikin tahdissa.

Joulun siivosin pois jo viime viikonvaihteessa. Mutta muutoin ei mitään mainittavaa ole tapahtunut sisustus- eikä remppaprojekteissa. Turhia romppeita olen kuskannut kirpparille ja yrittänyt kulkea siellä sivuille vilkuilematta, etten vaan bongaisi mitään ostettavaa. Muutoinhan ei tavaramäärä vähene yhtään jos jokaisella reissulla ostaisi jotain uutta poisvietyjen tilalle.

Lunta on meilläkin ihan hirmuiset määrät, nyt alkaa olla jo ongelma minne sitä kippaa pihamaalta. Penkat on korkeammat kuin muistaisin ikinä täällä asuessamme olleen. Mutta lumitöistä huolimatta tällaisen talven pitäisi ollakin, lunta ja pakkasta.

Hyvää viikonvaihdetta teille!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tuo zumba on varmaan mukavaa :)
Hyvää sunnuntaipäivää!

Tansku kirjoitti...

Tuo zumba on varmasti kiva harrastus,lähtee turhat kilot pikkuhiljaa♥
Mukavaa viikkoa♥