maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulu etelässä

 Tänä vuonna vietimme ihan erillaisen joulun kuin ennen. Selailin netin äkkilähtöjä ja silmiini osui aivan vastustamaton matka, jonka varasimme. Lähtö oli jo kolmen päivän jälkeen varauksesta, joten pieni lähtökiire tuli. Piti pakata, hoitaa lahjat sukulaislapsille ja kummipojille ja tehdä joulusiivous kotona.
Kun on tiukka aikataulu, valmista tuleekin nopeasti.
Hieman kaihoisasti mietin, tuntuuko joulu miltään poissa kotoa, mutta päätettiin viettää myöhästynyt joulu reissun jälkeen.
 Olihan määränpäässäkin laitettu joulukoristeita, koristeltu kuusia ja tehty kukka-asetelmia.
 Hotelli oli kiva ja kauniilla hoidetulla alueella.
 Hotellimme. Olimme kuudennessa kerroksessa ja parvekkeilta oli hienot näkymät.

Joulutähtiä oli käytetty runsaasti kukka-asetelmista.

Teimme retken Loro Parkkiin ihastelemaan eläinnäytöksiä ja kaunista puistoaluetta.


 Hotellimme alakerrassa oli ihana lastentarvikeliike. Sieltä olisi löytynyt kaikkea unelmaa pienille tytöille.

Kaksi viikkoa reissussa oli juuri sopivasti. Viikko olisi tuntunut liian lyhyeltä, mutta kahden viikon päästä oli jo mukava päästä kotiin. Eilen olikin vastassa hurja lumimyräkkä.

Moni blogin pitäjä jo karsii joulua kodistaan, mutta mepä koristeltiin tänään kuusi. Sen oli naapuri tuonut loman aikana pihaamme, enkä halunnut jättää kaunista kuusta koritelematta. Ihanasti se tuoksuukin olohuoneessa ja uunissa paistuu kinkku. (ihan tosi). Onhan tässä joulunaikaa jäljellä vielä pari viikkoa, joten hyvin ehdimme vielä nauttia joulun tunnelmassa näin jälkikäteenkin.

Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa!

3 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Vau,että on upeita kuvia,ihan silmä lepää näissä kuvissa,on siellä ollut nähtävää jos jonkinlaista, ja on elämys päästä etelään:),voi Miekkavalaskin siellä taiteilee,sekin on nähtävyys,kun pääsee livenä näkee.Mukavaa tämän vuoden viimeisiä päiviä♥

Mari kirjoitti...

Oi, kun ihania kuvia <3

dame kirjoitti...

Veldig fine bilder, behagelige å se på.