tiistai 10. marraskuuta 2009

Haaste


Sain Sekasorron Marilta haasteen: Mitä en omista ja miksi?
Aineettomalla tasolla ihmiseillehän on tärkeintä perhe, terveys ja onnellisuus. Vaikka kaikkia näitä elämän perusarvoja on kohdalleni sopivasti osunut, ainakin terveyden riittämistä pitkälle vanhuuteen on toivomuslistalla ykkösenä, sen mukanahan kulkee onnellisuus ja perhekin.
Jos haastetta käsitellään materiaalisella tasolla, tuota rompettakin on jo tässä elämäntilanteessa siunaantunut ihan tarvittavasti, jollei jopa liikaakin. Yksi haavekin minulla ajatuksissa elää ja sehän on se suuri kaunis talo. Ennen aina unelmoin suuresta vanhasta talosta, mutta nyt pikkuhiljaa sen vanhan rinnalle on noussut ajatus uudesta vanhan tyylisestä talosta, jotta jäisi tuo vaivalloinen remppavaihe pois. Yksi unelman kohde on tuo yläkuvassa poseeraava Kannustalon torniainola. Kaunis talo.
Toisaalata, kun tuota tilantarvetta miettii, se on yksi hujaus, kun pojat kasvavat ja lentävät pesästä. Tarvitaanko me sitten miehen kanssa kahdestaan noin isoa taloa?
Ehkä tämä nykyinen riittää ja jää rahaa vähän reilumpaan elämään, eikä kaikki mene seinien makseluun.
Hmmm. tämä haastehan meni ihan syvälliseksi ajatteluksi- taidan tulla siihen johtopäätöseen, että en oikeastaan tarvitse mitään ja siksi etten tarvitse.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oikein hyvä! Vähän erilainen vastaus :)

Anonyymi kirjoitti...

Advancecashcom months and secondly for which you can't wait for your next paycheck! Featuring a spa, salon, horseback riding, golf, and you get the choice of an outdoor reception or a reception in one of their ballrooms. Some lenders are acquiring the leads and lending business loan deal with Payday Loans :: :: for bad credit. Old age, though remaining weak, and therefore always with a lessened chance.